zaterdag 22 januari 2011

verslag New York deel 7

3 januari:
Het is tijd om een kijkje te nemen in Central Park. Ze voorspellen prachtig weer (zon). We hadden gisteren vernomen van Danielle (mexicaan) dat het nog helemaal wit lag in Central Park. Dus zijn zin om te gaan was nog groter (ik ben een grote enthousiasteling van sneeuw!)

Hier zie je de sneeuw niet echt liggen maar Mathias heeft toen meer foto's genomen maar hij moet die nog bewerken (jaja beroepsmisvorming é --> een fotograaf zal nooit foto's geven die niet bewerkt zijn é)Voor sommigen is het misschien een nadeel maar als je naar Central Park gaat, moet je zeker naar Straberry fields gaan. En dan begin je spontaan te zingen "Straberry fields forever ..." ... en dan zit het voor de rest van de dag dat liedje te zingen.


Hier kon je echt eens goed lachen want er waren veel mensen die hier op hun poep gingen. Het lag dat (zoals wij zeggen:) spekglad. Eigenlijk mag je er niet mee lachen maar ja ... het is sterker dan mezelf (en vooral als de persoon zelf ook lacht) :-)


Na een stralende dag met volle zon wou mathias eens mijn hoedje proberen ... En ik het zijne ... plezier en de lachspieren waren zeker van de partij! 

4 januari:
onze laatste dag in New York (Manhattan). Mathias moet nog het een en het ander regelen (business) en daarna lopen we nog rond want we moeten nog het een en het ander kopen.


en ja in de supermarkten kan je gewoon medicatie kopen ... neem en slik zou ik zeggen 
trouwens ... dit is 1 rij maar er zijn er zo 2 in iedere winkel!
5 januari:


Baaay baaay New York city ... misschien tot nooit meer (ik wil eerst nog andere dingen bezoeken voordat ik nog eens naar New York ga)


Maar toch kom je nog altijd iets tegen waarvan je zegt: maar allee... en hier was dat bij ons de laatste dag bij dit:
het is een automaat met Ipod's, DVD-spelers, ... 
Dit stond in de gate van het vliegveld.

Ziezo, dit was het verslag van onze reis ... Nu zijn we terug in het echte leven en kunnen we terug gaan werken en gaan naaien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten