zondag 8 juli 2012

feeststoel

In de klas is jarig zijn HEEEEL belangrijk voor kinderen. Dit vieren we dan ook heel uitgebreid! Maar een kleuter moete ook die dag zijn/haar eigen stoel hebben. Een verjaardagsstoel ...
In de kringloopwinkel stond een oud stoeltje met een laag zitgedeelte. Ideaal voor een kleutertje dus.


Eerst wou ik de stoel schilderen maar dat kost veel tijd (nu niet dat dit een probleem is é --> ik heb 2 maand vakantie) en verf kost veel geld. Dus heb ik mijn nieuwe stoel gewoon een nieuw overtrekje gegeven!
zoals jullie wel waarschijnlijk al gezien hebben, is er een klein berekingsfoutje geweest. Ik heb er een stuk moeten aanzetten aan de rugleuning. Maar de kinderen zullen dit niet zo erg vinden ;-)
en strijken zal ik mss ook eens moeten doen :-S


Dus mijn verjaardagsstoel en de feestvlagjes zijn klaar. Nu moeten er nog verjaardagskaarten gemaakt worden, een verjaardagstaart, ...


ocha ja ... en die washitape komt uit de hema! :-)

6 opmerkingen:

 1. Oooh een erg leuke stoel !
  Ik studeer kleuteronderwijs en op stage merk je het ook verjaardagen hebben echt wel een speciale stoel nodig die dag ! Daar genieten ze toch zo van !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. da's toch veel leuker dan een geschilderde stoel! Ik ben er verzot op, die kindertjes zullen maar wat graag jarig zijn bij jou!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nu eens echt een originele verjaardagstroon! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He gaat daar echt feest zijn dan, met zo'n mooie stoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke mooi! Voor boys & girls een prachtig feestje, met bijpassende slingers! Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen