zaterdag 4 februari 2012

lampekappen pimpen

Het stond al lang op mijn verlanglijstje. Een lampekamp overtrekken met stof! En hilde wou dit ook al lang eens doen. Toen we met de de tetterende tiretten de workshops beslisten wisten hilde en ik dat we dit eens wilden doen EN meegeven aan de anderen. 
Dus gisteren hebben we met veel plezier de workshop op proef gesteld. We waren allebei super super super in de wolken!! De 4 resultaten mogen er zeker en vast zijn! Ik ging gisterenavond naar huis met een enorm gelukzalig gevoel (dat zal ook mede komen door de sneeuw hoor ;-)  ) En Hilde was dolgelukkig met haar 2 resultaten.
Fien's lampen:Hilde's lampen:

De tiretten gaan nog een beetje moeten wachten om dit ook te maken! Het staat in de kalender in maart!


Er komt nog een volledige uitleg met foto's maar daar zal je nog eventjes moeten op wachten  maar dit kunnen we al verklappen:
de lampen komen van ikea:
lampenkap= Jära 23 cm
lampenvoet= Hemma 35 cm
lamp (onderste)= Grönö

8 opmerkingen:

 1. Awel, Fien, dat zelfde gelukzalige-in-de-wolken-gevoel heb ik nog steeds ;-). Nu ik ze hier in de living... Ik hoop (maar ben er eigenlijk vrij zeker van) dat we er heel wat tiretten gelukkig zullen kunnen mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, schitterend mooi! ik kijk al uit naar de uitleg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh zo leuk! Ik kijk ernaar uit naar die uitleg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat ben ik blij dat ik een tiret ben...of toch het tetterend deel alleszins :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! kkijk al uit naar de workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi! Het is inderdaad hetzelfde stofje en mijn absolute favoriet. Ik kan niet wachten tot je uitleg, want dat wil ik ook maken voor de jongenskamer.

  BeantwoordenVerwijderen